Planet d.o.o., kao jedna od vodećih distributerskih tvrtki u Bosni i Hercegovini, svoje povjerenje je dao Renaultu, čija flota novih vozila Clio će zasigurno pomoći ostvarenju što boljih poslovnih rezultata uz potpuno kontrolirani i nizak trošak korištenja.

U preko 20 godina dugom poslovnom stažu i sa širokim distributerskim portfoliom, Planet d.o.o. surađuje isključivo s profesionalnim partnerima koji im, poput Renaulta koji je europski lider u prodaji gospodarskih vozila već dvadeset godina, mogu omogućiti potpunu mobilnost uz stalno raspoloživa zamjenska vozila, petogodišnju garanciju i, na kraju, fiksni i unaprijed poznati trošak održavanja automobila.
O sada će predstavnici poznatih robnih marki L'Oréal, Red Bull, Rio Mare, Vichy, Branck Caffe i Algida biti prepoznati i za upravljačem novog Renaulta Clio.

Flota Renaultovih automobila Clio četvrte generacije, koji i inače važi kao provjeren, izdržljiv i ekonomičan, isporučena je u Planet d.o.o. u verziji sa poznatim 1.5 dCi turbodizelskim motorom, kojeg odlikuje izuzetno niska potrošnja od svega 3,5 litara na 100 pređenih kilometra. Teretna verzija Societe ima nosivost od 520 kg te zapreminu teretnog prostora od 1m3, a sve uz izuzetno primamljivu cijenu već od 18.700 KM bez PDV-a.