Scania BH već tradicionalno, za svoje kupce, novinare i sve zainteresirane organizuje Dane otvorenih vrata.

Tokom Dana otvorenih vrata, Scania BH će, zajedno sa svojim partnerima, uz ugodnu atmosferu, druženje i program upoznati javnost sa svojim dostignućima i planovima za budućnost. Naime, Dani otvorenih vrata zamišljeni su kao porodično druženje, budući da je porodica osnovna jedinica društva, ali i često osnova poslovanja, zato je upriličena zabava, kako za odrasle, tako i za najmlađe.

Scania BH, ovom prilikom predstavlja kompletan program ponude koji obuhvata:  nova vozila, polovna vozila, standardne servisne usluge, dodatne usluge servisa, sistem upravljanja voznim parkom, trening vozača i finansiranje preko Scania Credit AB.

Scania, nova generacija – TRUCK OF THE YEAR 2017.

Naravno, u centru pažnje bili su kamioni (tegljači) nove generacije S serije, predstavljeni protekle godine, kada su se i okitili međunarodnom titulom TRUCK OF THE YEAR 2017.Uz domaćine iz Scanie BH, prisutni su bili i partneri: Porsche Sarajevo, koji je predstavio Volkswagen privredna vozila i Schmitz Cargobull sa ponudom poluprikolica, prikolca, nadgradnji i dijelova.