Krajem jula poduzeće Croatel preuzelo je posebna reportažna kola oko kojih će se brinuti čitav tim stručnjaka baš kao i novi Volvo FM kamion. No ovaj puta Volvo kamion ima vrlo važan zadatak jer vuče nešto posebno, u sklopu reportažnih kola nalazi se najsuvremenija oprema temeljena na 4K tehnologiji.

Poduzeće Croatel specijalizirano je za HDTV produkciju te za satelitske i mikrovalne komunikacije. S jako dobrom reputacijom u tom području stvorile su se potrebe za povećanjem broja reportažnih kola kao i za uvođenjem najnovije 4K tehnologije koja će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente koji žele najbolje moguće prijenose.

Rezija_kamioni_ba

„Želja nam je biti najkvalitetniji ponuđač takvih usluga u regiji stoga stalno radimo na razvoju usluga koje su usko povezane s najnovijim tehnologijama”, kaže gospodin Tonko Barač, direktor kompanije Croatel, te nadodaje kako su nova UHD reportažna kola opremljena brojim detaljima koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije svjetske prijenose, a tu je i pouzdani Volvo kamion čiji je zadatak da sigurno i na vrijeme opremu dopremi na mjesto događanja.

Poduzeće Croatel iza sebe ima sve više velikih svjetskih prijenosa poput prijenosa Europskih igara 2015 koje su bile u Baku-u ili aktualnih Olimpijskih igara koje upravo počinju u Rio De Janeiro-u. Navedena događanja, kao i mnogi drugi prijenosi, realizirani su zajedno s Volvo kamionom koji se pokazao kao pouzdan alat i idealno poslovno rješenje za prijevoz posebno vrijedne opreme poput vrhunski opremljenih reportažnih kola.

Specifikacija i oprema Volvo FM kamiona:

VOLVO FM 62R 420 HP

Hidraulično upravljiva prateća osovina

Veb pojačana motorna kočnica + Retarder

I-Shift, Volvo automatizirani mjenjač

Drive plus paket opreme

Automatski klima uređaj

Zračni jastuk za vozača

Kolo upravljača obloženo kožom

Nordijsko svijetla metalik boja

Tehnicki studio_kamioni_ba

izvor: http://www.volvotrucks.hr